diumenge, 31 de maig del 2009

4.- Valoració de recursos per a la interculturalitat .(IV). Avaluació PAC 3 i 4.

Personalment valoro molt positivament aquestes dues últimes PACS (així com tota l’assignatura), ja que he pogut conèixer i portar a la pràctica tot el procés de com elaborar una Web quest sobre educació intercultural, així com el poder analitzar i catalogar diferents recursos existents en la xarxa (inclosos la dels companys).
De forma totalment pràctica i aplicada he pogut valorar la utilitat pedagògica, i les múltiples possibilitats educatives que tenen aquest tipus de recursos per poder treballar l’educació intercultural.
Crec que la metodologia basada en la descoberta, la recerca, la construcció compartida de coneixement, l’aprenentatge cooperatiu, l’experimentació, la catalogació, la reflexió, l’avaluació... ha estat sens dubte la més adient per poder treballar l’educació intercultural.
En la meva opinió el domini que hem assolit en l’elaboració, la valoració, la catalogació i les recomanacions d’aquests recursos TIC facilitarà sens dubte el poder introduir propostes en la línia d’un currículum intercultural fort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada